OMDÖMEN OM VÅRA PROGRAM OCH KURSER.

Referenser

  • Den Inre Resan är en av de mest kraftfulla och prisvärda kurser inom området personlig utveckling som erbjudits marknaden, och våra deltagare har varit synnerligen nöjda med resultaten av kursen. Vår externa kursledare Kenneth Olofsson har fått mycket goda utlåtanden om sin professionella hantering av ett ofta svårnavigerat område." (Staffan Åkerblom Programme Director f.d. IFL Institutet för Företagsledning)
  • Den bästa kurs man kan få som ledare. Borde vara obligatorisk för alla ledare. Hur ska man förstå andra om man inte ens förstår sig själv? TACK KENNETH !" (Ilpo Axenhus, platschef CEJN AB)
  • Det unika med denna kurs (Medvetet Ledarskap och Personlig Utveckling), är att den inte skrapar på ytan när det gäller ledarskap, alltså endast berör generella och standardiserade arbetssätt. Jag har fått en verktygslåda med specialverktyg utformade för just mig, inga standardartiklar. Av alla kurser jag har hunnit med under åren är det denna som krävt störst mod av mig, men givit desto mer." (Per Bång, Conecta)
  • Det här är det bästa jag har varit med om. Hade jag inte upplevt dessa dagar så hade jag inte trott att det var möjligt." (Prof. Ulf Lekholm, klinikchef inom Tandvården i Göteborg)
  • Under de 20 år som jag har haft förmånen att delta i olika utbildningar och program kring personlig utveckling, så är utbildningen tillsammans med Kenneth det som varit mest bestående för mig i livet." (Gunnar Jakobsson, VD Derome Timber AB)
  • Kenneth Olofssons utvecklingsprogram är en träning som alla chefer borde få gå. Det är en stor förmån att ha fått gått hans program." (Inga-Lill Cerén-Ovin, tidigare ansvarig för SE-Bankens kompetens- och ledarutbildning)

Röster från deltagare i tidigare ledarutvecklingsprogram

  • Världsklass! Det är mycket stort, fantastiskt och unikt. Många fler borde få göra detta! Det är det bästa som går att få tag på idag. Fantastiskt berikande."
  • Inget annat chefsprogram har varit så här livsavgörande för mig som person!"
  • Mina förväntningar är att det skall ge något nytt. Jag har varit med om allt i denna typ av utveckling och träning. Så frågan är om det kan ge mig något mer." (Sa en högre chef inom en stor koncern för sin ledningsgrupp. - Tredje dagen sa han - ) "Detta var det mest fantastiska jag upplevt. Det var helt outstanding. Helt överlägset allt jag tidigare varit med om - alla kategorier. Det är en förmån att ha fått vara med om detta. Alla i en ledande ställning borde få förmånen att göra denna resa. Kenneth är av absolut värlsklass."

 

Tfn 0705-52 52 80