ARTIKLAR

Här följer några artiklar som handlar om Kenneth Olofsson och Intromedia. För att kunna läsa dessa artiklar behöver du ha programmet Adobe Reader. Detta program finns att hämta gratis på Adobes hemsida och installationen går mycket enkelt. Programmet är gratis att hämta och använda.

Du laddar hem artikeln genom att högerklicka på länken eller bilden vid respektive artikel och välj "spara mål som". Du kan också vänsterklicka på länken och artikeln öppnas i ett nytt fönster.

 

Resan ger chefen styrka

Resan ger chefen styrka, Värmlands Affärer nr 4 2009
Om du kan luta dig mot dig själv, kan andra luta sig mot dig. Och då har du uppfyllt första kriteriet på en bra chef. I sitt företag Intromedia har Kenneth Olofsson i Karlstad guidat hundratals svenska chefer på en omvälvande resa mot den personliga trygghet och inre balans som krävs för att leda väl.

Läs artikeln, Adobe pdf, filen är 1.3 MB stor

 

Tema utbildning och kompetensutveckling

Tema utbildning och kompetensutveckling, Personal & Ledarskap nr 7/8 2008
Ulf Stenerhag, vd på Thurne teknik, har gått tre av Kenneth Olofssons kurser (Den inre resan 1-3). Ulf fick en kraftfull upplevelse av guidade meditationer i grupp. Att möta sitt eget och andras innersta gav honom starkare medveten närvaro, både personligt och affärsmässigt.

Läs artikeln, Adobe pdf, filen är 243 kb stor.

 

Det finns många ledare som inte vet vilka de är

»Det finns många ledare som inte vet vilka de är«, Personal & Ledarskap nr 7/8 2008
Kenneth Olofsson använder en alldeles egen variant av guidad meditation för att ledare ska få syn på sin inre värld. Han visar bland annat på hur feminina och maskulina sidor kan smältas ihop till ett balanserat och effektivt ledarskap.

Läs artikeln, Adobe pdf, filen är 170 kb stor.